08 enero 2017

22:41... UNA NOVA "MMP", PERÒ AMB UN CERT REGUST AGREDOLÇ


… què, tot i ser la meva nova MMP en curses de 5 km, la contemplaré amb un cert regust agredolç en el meu ranking, com fa un any.

Cursa molt ben organitzada, “amorosa”, amb moltes atencions cap els corredors  que avui hem corregut sota una fresqueta més que considerable: la Cursa dels Reis 2017 que -en contra del que pensa la gent-  no arribava 2 dies tard... noooo: el que realment ha passat és que -previsorament- l’han fet 363 dies abans del dia de Reis de 2018. Deixem les coses clares.

(gràcies Esther PinHeiroÓscar Santos i a la resta del equip Corresolidaris i els sempre imprescindibles voluntaris)

Tot i la fresqueta, bon dia per córrer avui a Cornellà, en un circuit conegut, amb molt poques variacions pel que fa al de l’any passat.

Crono aturat en  22:41   (MMP)

Les meves discretes "voladores" han tingut un molt bon debut: de la capça directament a la línea de sortida i... MMP !. Gràcies, com sempre, Domingo Catalan).

Però, al igual que l’any passat, aquest és un circuit amb una distància de menys de 5 km; el meu Garmin ha marcat 4,870... o el què és el mateix: han “desaparegut” 130 metres (que en una cursa de 5 km em semblen molts metres). És per això pel que deia que aquest d’avui és un temps que -tot i ser la meva nova MMP en curses de 5 km- la contemplaré amb un cert regust agredolç en el meu ranking. Però és el temps oficial de la cursa (...quan les curses son de més de 5 o de 10 km, tampoc els restem).

Però, en la part positiva, em quedaré amb els bons temps de pas per km. d’avui:
4:35  4:22  4:11  4:49  4:44 (...tot i què en aquest darrer km de 870 metres, he hagut de caminar -justament abans d'aquesta foto- uns 20 metres a la pujada final, per culpa del flato).





 


La cursa l’han guanyat en Carles Montllor (15:38) i la Yolanda Riera (18:53).


Lluny de Cornellà, la nostre Tribanda Natàlia (a la cursa de 5 km de Guissona) ha fet podi, quedant  2ª en noies (...a només 3” de la primera!). I la ex-Tribanda Bea, i el nou fitxatge del Duscholux, l'Ewelina, també han fet podi, igul que -gaire bé com sempre- la Laura Teruzzi).  I també "els dos Pallarés més menuts".

Propera parada: Cursa de Sant Antoni (... o possiblement abans, en el Quart de Mitja de Sitges el proper diumenge).